Levertijd & Verzending

  1. LEVERTIJD & VERZENDING

Al onze producten worden snel uit voorraad geleverd!


Alle producten die zichtbaar zijn op onze website kunnen uit voorraad geleverd worden. Dit hangt echter wel af van de bestelaantallen. Als u een bestelling geplaatst heeft, ontvangt u zo spoedig mogelijk een bevestiging met de verwachte leverdatum. Als een product niet op voorraad is, proberen we een alternatief aan te bieden.

Verzendkosten Nederland:

– bestellingen tot € 150,00: € 10,- incl. BTW

– bestellingen boven € 150,00: franco 1 adres 

Verzendkosten België:

– afhankelijk van de bestelling, neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Let op:

– Het kan voorkomen dat er een vertraging optreedt bij de bezorgservice, hiervoor kan Speelbeter.nl niet aansprakelijk gesteld worden aangezien we hierbij afhankelijk zijn van derden. Tip: heeft u het pakket echt de volgende dag nodig, neem dan even contact met ons op!

– Indien de zending beschadigd of incompleet wordt afgeleverd dient u hiervan een aantekening te laten maken bij aflevering en dit per omgaande aan ons kenbaar te maken.

– Indien het pakket niet afgeleverd kan worden door invoer van foutieve adresgegevens tijdens het bestelproces, komen de extra kosten geheel voor rekening van de besteller. Dit betreft de kosten van de retourzending naar het magazijn én de kosten voor het opnieuw versturen van het pakket.

Heeft u vragen over de beschikbaarheid / verzending van onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@speelbeter.nl, we reageren zo spoedig mogelijk.